Wat is Mollenjacht?

Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Overleggen of je eigen richting bepalen?
Overleggen of je eigen richting bepalen?
Mollenjacht is gebaseerd op het populaire televisieprogramma “Wie Is De Mol?”, waarbij de deelnemers met het succesvol uitvoeren van opdrachten geld kunnen verdienen voor de prijzenpot. In de groep bevindt zich echter één saboteur, die probeert om alle opdrachten te laten mislukken.

De opdrachten die de deelnemers uit moeten voeren zijn verschillend van aard. Hierbij kun je onder andere denken aan speurtochten, puzzelopdrachten en kennisvragen. Alle opdrachten worden begeleid door onze ervaren spelbegeleiders en worden telkens vooraf gegaan door een duidelijke presentatie en instructie.

Na afloop van het spelarrangement vindt een finaletest plaats, waarbij de deelnemers vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Uiteindelijk zal bekend worden gemaakt wie de Mol is binnen het gezelschap en welke deelnemer de finaletest het best heeft gemaakt.

De deelnemers aan Mollenjacht zullen voortdurend op hun hoede zijn voor valstrikken van de Mol. De diversiteit aan opdrachten en spanningselementen maken Mollenjacht tot een unieke beleving, waarbij elke deelnemer na afloop terug zal kijken op een bijzondere ervaring.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.
Wij sturen je dan graag meer informatie en een persoonlijk voorstel toe.

Nog meer leuke uitjes?

W3L Evenementen Op zoek naar een leuk idee voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? W3L Evenementen organiseert originele uitjes voor elke gelegenheid.
Lees verder.

Wie Is De Mol spelen?

Wie Is De Mol? spelen Wil je zelf eens Wie Is De Mol? spelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie.
Vraag meer informatie aan.
Twitter Facebook