Arrangement Op Reis (4 uur)

Wie is de mol in Gent?
Wie is de mol in Gent?
Wie is de mol in Antwerpen?
Wie is de mol in Antwerpen?
Wie is de mol in Düsseldorf?
Wie is de mol in Düsseldorf?
Wie is de mol in Keulen?
Wie is de mol in Keulen?

Een verraderlijke speurtocht dwars door de gezellige binnenstad van Gent. Bijzondere wendingen in het bruisende centrum van Antwerpen. Of bedrieglijke vrienden in het historische stadshart van Keulen. Het is nu mogelijk met Mollenjacht Op Reis.

Bij Mollenjacht Op Reis ga je met je gezelschap gedurende een arrangement van 4 uur op zoek naar de mol. Op deze manier kun je Mollenjacht dus prima combineren met een meerdaagse stedentrip of korte vakantie.

In een sfeervolle binnenstad wordt je opgevangen door onze spelbegeleiders. Wij zorgen bij ontvangst voor een lokale lekkernij en na een korte speluitleg start de Mollenjacht. De ontknoping  van de Mollenjacht doen we na de finaletest. Een finaletest in een typische Wie is de Mol? ambiance.

Voor de volgende steden hebben wij vaste arrangementen beschikbaar: Gent, Antwerpen, Dusseldorf en Keulen. Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen, de kosten zijn afhankelijk van uw groepsgrootte. Dit arrangement wordt verzorgd inclusief ontvangst met een lokale lekkernij op locatie, een extra consumptie en voor de winnaar een prijs met een lokaal karakter. Overige consumpties zijn voor eigen rekening en dienen ter plaatse te worden voldaan.

Nog meer leuke uitjes?

W3L Evenementen Op zoek naar een leuk idee voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? W3L Evenementen organiseert originele uitjes voor elke gelegenheid.
Lees verder.

Wie Is De Mol spelen?

Wie Is De Mol? spelen Wil je zelf eens Wie Is De Mol? spelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie.
Vraag meer informatie aan.
Twitter Facebook