Klopjacht (4 uur)

Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Overleggen of je eigen richting bepalen?
Overleggen of je eigen richting bepalen?

 

Ga gedurende een halve dag op in de unieke sfeer van Mollenjacht. Het arrangement Klopjacht biedt je vier uur lang een gevarieerd spelprogramma en bestaat uit minimaal zes unieke opdrachten. Je wordt ontvangen met een drankje en tijdens het spel wordt nog een extra consumptie aangeboden. Aan het einde van het spel maken alle deelnemers een digitale finaletest. De kandidaat die deze test als beste maakt is de winnaar van Mollenjacht. Aansluitend wordt natuurlijk de identiteit van de mol onthuld...

De kosten voor dit arrangement bedragen 37,50 euro per persoon. Wij stemmen de begeleiding af op de omvang de groep.

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en bij minimaal twaalf deelnemers. Bestaat jullie groep uit meer dan twintig personen? Wij sturen je dan graag een persoonlijk voorstel toe.

Nog meer leuke uitjes?

W3L Evenementen Op zoek naar een leuk idee voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? W3L Evenementen organiseert originele uitjes voor elke gelegenheid.
Lees verder.

Wie Is De Mol spelen?

Wie Is De Mol? spelen Wil je zelf eens Wie Is De Mol? spelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie.
Vraag meer informatie aan.
Twitter Facebook