Wie is de Mol in jullie gezelschap?

pages/locaties
pages/offerte-aanvragen
pages/offerte-aanvragen

Ben je op zoek naar een unieke invulling van jullie feestje? Wil je jouw collega's op een bijzondere manier dichter bij elkaar brengen met een uniek bedrijfsuitje? Of wil je je vrienden verrassen met een belevenis die hen nog lang zal bijblijven? Ga dan zelf op Mollenjacht! Mollenjacht is uiteraard ook prima geschikt voor de invulling van een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenweekend.

Mollenjacht is een bijzonder spelconcept, gebaseerd op het televisieprogramma “Wie Is De Mol?”. De deelnemers krijgen hierbij allerlei opdrachten voorgelegd, waarmee geld verdiend kan worden voor de prijzenpot. In de groep bevindt zich echter één saboteur, die maar één doel heeft: proberen om zoveel mogelijk opdrachten te laten mislukken…

 

Nog meer leuke uitjes?

W3L Evenementen Op zoek naar een leuk idee voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? W3L Evenementen organiseert originele uitjes voor elke gelegenheid.
Lees verder.

Wie Is De Mol spelen?

Wie Is De Mol? spelen Wil je zelf eens Wie Is De Mol? spelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie.
Vraag meer informatie aan.
Twitter Facebook