Arrangementen De Beleving (2,5 uur)

Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Overleggen of je eigen richting bepalen?
Overleggen of je eigen richting bepalen?

 

Ga samen met je collega's, vrienden of familieleden op zoek naar de Mol met het arrangement "De Beleving". De deelnemers moeten daarbij diverse opdrachten uitvoeren, waarmee fictief geld verdiend kan worden voor de prijzenpot. De opdrachten zijn divers van aard en maakt gebruik van allerlei verschillende componenten (cryptische puzzels, locaties zoeken in een dorp/stad, etc.) Vooraf wordt -in het geheim- echter één deelnemer uitgeroepen tot Mol, die moet proberen om zoveel mogelijk opdrachten te laten mislukken. Aan het einde van het spelprogramma maakt elke deelnemer individueel een finaletest, met daarin vragen over de Mol. Degene die deze test het beste maakt, wint het spel en krijgt een leuke prijs (waarvan de grootte afhankelijk is van de prijzenpot). Daarna wordt natuurlijk ook de identiteit van de Mol onthuld...

De kosten voor dit arrangement bedragen 27,50 euro per persoon. Dit is inclusief 2,5 uur spelarrangement, presentatie door ervaren spelbegeleiders en een drankje na afloop.

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en bij minimaal twaalf deelnemers. Groepen groter dan 20 personen ontvangen een prijs op maat.

Nog meer leuke uitjes?

W3L Evenementen Op zoek naar een leuk idee voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? W3L Evenementen organiseert originele uitjes voor elke gelegenheid.
Lees verder.

Wie Is De Mol spelen?

Wie Is De Mol? spelen Wil je zelf eens Wie Is De Mol? spelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie.
Vraag meer informatie aan.
Twitter Facebook