Bedrijfsuitje Wie is de mol?

Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Neem je initiatief, of laat je het aan anderen over?
Overleggen of je eigen richting bepalen?
Overleggen of je eigen richting bepalen?

Mollenjacht is bijzonder geschikt voor bedrijfsuitjes. Leer je collega's nog beter kennen door samen met hen het populaire spel "Wie is de mol?" te spelen en geniet van de verrassende wendingen die het spel met zich mee zal brengen.

Het arrangement "De Beleving" is een erg leuke invulling van jullie teamuitje en zorgt ervoor dat jullie gedurende 2,5 uur volledig opgaan in het spel. Na ontvangst met koffie/thee en gebak op een van onze locaties begint de zoektocht naar de saboteur in het gezelschap. Aan het einde van het spel maakt elke deelnemer de finaletest, waarin tien vragen over de identiteit van de mol gesteld worden. De kandidaat die deze test als beste maakt, is de winnaar van het spel en gaat naar huis met een leuke beloning. Uiteraard wordt daarna ook de mol onthuld...

Wil je met jullie bedrijfsuitje graag Wie is de mol spelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij laten je graag weten wat wij ook voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Nog meer leuke uitjes?

W3L Evenementen Op zoek naar een leuk idee voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? W3L Evenementen organiseert originele uitjes voor elke gelegenheid.
Lees verder.

Wie Is De Mol spelen?

Wie Is De Mol? spelen Wil je zelf eens Wie Is De Mol? spelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor Mollenjacht of neem contact met ons op voor meer informatie.
Vraag meer informatie aan.
Twitter Facebook